EU támogatás

Ablakok, erkélyajtók

Bejárati ajtók

Beltérei ajtók


Termékünk megvásárlásával korunk szellemét tükröző, magas minőségű, korszerű bútor tulajdonosa. Bútorainkat a korszerű szerkezetkialakítás, a magas minőség, a hosszú élettartam jellemzi. Bútoraink betöltik a nekik szánt szerepet és minőségromlás nélkül hosszú ideig szolgálnak.
Bútoraink laminátos- furnéros forgácslapokból illetve tömör fából készülnek a megrendelő igényei szerint, 2 mm vastag műanyag élelzárással vagy élfurnérral, élléccel ,kivető pántokkal, esetenként fém fiókcsúszókkal, polctartókkal, műanyag vagy fém bútorlábakkal, illetve saját lábazattal.
Szekrényeinket, fiókjainkat bútor fogantyúkkal látjuk el. Igény szerint a bútorajtókat és fiókokat biztonsági zárral szereljük.
Vállaljuk egyedi belsőépítészeti munkák, falburkolatok gyártását és szerelését.

Bútorok, belsőépítészetMűemlék jellegű nyílászárók
Műemlék épületek nyílászáró cseréinél, egyedi igények megvalósítására, különféle megoldási javaslatok kidolgozásában is tudunk segítséget nyújtani.
Cégünknél bevett gyakorlat, hogy a Tervezővel együttműködve, az elképzelések megismerése és a műemlékvédelem elvárásainak ötvözésével figyelembe véve a műszaki megvalósíthatóság lehetőségeit, konkrét megoldási javaslatot készítünk egyrétegű és kapcsolt rendszerű szerkezetek esetében egyaránt.Műanyag nyílászárók
Cégismertető | Termékeink | Referenciák | Szolgáltatás | Minősítéseink | Kapcsolat

Copyright © BayerCenter 2007 All rights reserved
Design & Program: SiteFarm.hu