EU támogatás
A vállalkozás 1994. évben alakult. Eredményes működése folyamán évek alatt technológiai felszereltsége jelentősen bővült, a termékek kiváló minősége, mérsékelt árszintje, munkavállalóinak pontos, hatékony munkája biztosítja a legkülönbözőbb vevői igények kielégítését.
A vállalkozás az egész országra kiterjedő belsőépítészeti épületasztalos-ipari, bútorasztalos-ipari és belsőépítészeti tevékenységet folytat, ebbe beleértve a korszerű gyártást és az objektumokon végzett helyszíni szerelést is.


Termékösszetételünk állandó fejlesztésére nagy gondot fordítva, különös tekintettel gondoskodunk a műemlék jellegű, régi, tradicionális objektumok nyílászáró szerkezeteinek cseréjéről, felújításáról.
A munkavállalóink magas fokú szakmai és gazdasági ismeretanyaggal rendelkeznek, mely tudást eredményesen hasznosítják. Vevőink elégedettsége mutatja, hogy Társaságunk a tudatosan kialakított technológiai fejlesztéseknek és a megfelelően magas minőség biztosításának köszönhetően a régió jól ismert, megbízható, eredményesen működő asztalosipari vállalkozása.
Gyártott és forgalmazott termékeink, illetve a vállalkozás rendelkezik mindazon hatósági és műszaki engedélyekkel, melyek biztosítják a vállalkozás minőségirányítási, gazdasági és műszaki vonatkozású eredményes tevékenységét.
Cégismertető | Termékeink | Referenciák | Szolgáltatás | Minősítéseink | Kapcsolat

Copyright © BayerCenter 2007 All rights reserved
Design & Program: SiteFarm.hu